Skip to main content

Theater aan de Schie

Al 25 jaar is Theater aan de Schie hét theater van Schiedam. Het jubileumseizoen zit vol met zilveren voorstellingen, verrassingsvoorstellingen én een mooi, feestelijk en gevarieerd programma voor alle leeftijden.

Lever bij Theater aan de Schie uw Proosjes in en reserveer kaarten voor voorstellingen van bijvoorbeeld Tineke Schouten, Ellen ten Damme, Scapino Ballet Rotterdam, Anne Wil Blankers, Disney’s Winnie de Poeh, Metropole Orkest & SOHN, OPERA2DAY, Chippendales, Rundfunk, Jawad Es Soufi, Waylon, Ashton Brothers, Wie is er bang voor Virginia Woolf, Guido Weijers, Jochem Myjer en nog vele anderen!

Bel met de kassa van Theater aan de Schie om uw Proosjes in te leveren. De theaterkassa is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 010 2 467 467 of kom elke vrijdagmiddag naar de kassa tussen 13.00 en 16.00 uur in het theater.

Stadserf 1
3112 DZ Schiedam
T: 010 – 246 7467
E: info@theateraandeschie.nl

Pietje Bell en de bende van de zwarte hand (6+)

Zondag 14 januari is de feel-good familiemusical Pietje Bell en de bende van de zwarte hand, gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude, te zien in Theater aan de Schie. Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Beleef een onvergetelijke middag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes! Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet.

Met uw Proosjes kunt u extra voordelig naar deze voorstelling! Reserveer één toegangskaart voor maar 4 Proosjes (met een waarde van € 20,00), de normale toegangsprijs is € 27,50.

The Stones vs. The Beatles Battle

U was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. Nu wordt de ‘strijd’ opnieuw gevoerd in het theater: bent u voor Stones, Beatles of bent u neutraal? Met onder andere meestergitarist Harry Sacksioni, Manny Angeletti (internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker), Edward Reekers, Syb -Mick- van der Ploeg en een topband.

The Stones vs The Beatles Battle is zaterdag 27 januari te zien in Theater aan de Schie. Met uw Proosjes kunt u extra voordelig naar deze voorstelling! Reserveer één toegangskaart voor maar 5 Proosjes (met een waarde van € 25,00), de normale toegangsprijs is € 31,50.

Maartje en Kine

Een flonkerende voorstelling voor de donkere dagen met het hypermuzikale cabaretduo Maartje en Kine. SNEEUWBEESTEN is een wervelend midwinterfeest. Ze nemen het publiek mee op een hallucinerende vlucht langs alle continenten. Het belooft een rijke avond te worden vol poëzie, kolder, kerstklassiekers én magische sages. Met gastoptredens van bekende en onbekende Nederlanders én het Koninklijk Schiedams Mannenkoor Orpheus zal het duo vergezellen. Kortom: SNEEUWBEESTEN is een flonkerende voorstelling voor de donkere dagen. 

​​SNEEUWBEESTEN van Maartje en Kine is donderdag 15 februari te zien in Theater aan de Schie. Met uw Proosjes kunt u extra voordelig naar deze voorstelling! Reserveer één toegangskaart voor maar 3 Proosjes (met een waarde van € 15,00), de normale toegangsprijs is € 22,50.

Reserveren met Proosjes bij Theater aan de Schie

Om gebruik te maken van deze actie, kunt u contact opnemen met de theaterkassa van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 010 2 467 467 of kom op vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur langs bij de kassa in het theater.