Proosjes actie
Stand-up het jaar uit!

Theater aan de Schie zorgt weer voor de traditionele afsluiter van het jaar met Stand-up het jaar uit! in het Wennekerpand. Het is inmiddels een echte traditie geworden om met een avondje lachen het jaar af te sluiten met een lach in het theater. Graag presenteren wij u de comedians die dit jaar de line-up vormen. Dit jaar zijn dat niemand minder dan Stefan Hendrikx, Martijn Oosterhuis, Finn Visser en de Master of Ceremonies (MC) van de avond is Kor Hoebe.

Met uw Proosjes kunt u extra voordelig naar deze voorstelling! Reserveer één toegangskaart voor maar 3 Proosjes (met een waarde van € 15,00), de normale toegangsprijs is € 22,00.

Proosjes actie
De Messiah van Händel

Wees getuige van een nieuwe kersttraditie in Schiedam. Zaterdag 17 december voert de Nieuwe Philharmonie Utrecht, onder leiding van dirigent Johannes Leertouwer, voor het eerst in de Schiedamse Havenkerk de wereldberoemde Messiah van G.F. Händel uit. Vier solisten, een barokorkest en een koor met twaalf zangers bieden troost, kracht en inspiratie aan het begin van de winter. Een Messiah die u bij de keel grijpt.

Met uw Proosjes kunt u extra voordelig naar deze voorstelling! Reserveer één toegangskaart voor maar 6 Proosjes (met een waarde van € 30,00), de normale toegangsprijs is € 39,00.

Reserveren met Proosjes

Om gebruik te maken van deze actie, kunt u contact opnemen via ons bespreekbureau van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 010 2 467 467 of kom op vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur langs bij het bespreekbureau in het theater.

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 DZ Schiedam
(010) 2 467 467
kassa@theateraandeschie.nl