Inwisselbaar tot 1 maart 2022

Theater aan de Schie

Vol verwondering

Niets is zo magisch als een bezoek aan het theater! Schiedam komt samen in Theater aan de Schie. Laat u meevoeren door de muziek van een meesterlijke componisten, lig helemaal dubbel om uw favoriete cabaretier, zing mee met de liedjes van de beste Nederlandse muzikanten of geniet van het spel van uw stadsgenoten in een familievoorstelling met een Koninklijk tintje.

Theater aan de Schie presenteert tot en met juni 2021 een theaterprogramma met voor ieder wat wils. De grootste artiesten en de beste theatergezelschappen van Nederland komen naar Schiedam met hun voorstellingen. Lever bij Theater aan de Schie uw Proosjes in en reserveer kaarten voor voorstellingen van bijvoorbeeld De Stokerij Schiedam, Waylon, Nasrdin Dchar, Roué Verveer, Jon van Eerd en vele anderen! Het programma van Theater aan de Schie is dit seizoen mooier dan ooit! Wees welkom!

Bel met het bespreekbureau van Theater aan de Schie om uw Proosjes in te leveren. Het bespreekbureau is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 010 2 467 467 én elke vrijdagmiddag in het bespreekbureau tussen 13.00 en 16.00 uur geopend in het theater.

Theater aan de Schie
Theater aan de Schie
Stadserf 1 | Schiedam | 010 246 7467