Vol verwondering

Nergens kun je zo los komen van de wereld, als in het theater. Daar kan en mag alles. Bizarre acts zetten de tent op zijn kop, terwijl het klassieke ballet je laat zweven. Meezingen met een musical of meehuilen met een gevoelig nummer van je geliefde cabaretier, niks is gek. Theater aan de Schie is een thuis voor veel artiesten en bezoekers.

Theater aan de Schie presenteert tot en met juni 2021 een speciaal anderhalve meter theaterprogramma met voor ieder wat wils. De grootste artiesten en de beste theatergezelschappen van Nederland hebben speciale coronaproof voorstellingen ontwikkeld. Lever bij Theater aan de Schie uw Proosjes in en reserveer kaarten voor voorstellingen van bijvoorbeeld Stef Bos, Roué Verveer of Isabelle Beernaert. Het theater trekt alles uit de kast om uw bezoek zo leuk én veilig mogelijk te laten verlopen. Wees welkom!

Bel met het bespreekbureau van Theater aan de Schie om uw Proosjes in te leveren. Het bespreekbureau is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 010 2 467 467.

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 DZ Schiedam
010 246 7467
kassa@theateraandeschie.nl